Stort intresse för ACaaS

Intresset för vårt nya system ACaaS är stort. Access Control as a Service, kort och gott ACaaS, kombinerar fördelarna med att ha ett passerkontrollsystem som alltid är uppdaterat, säkert och under uppsikt dygnet runt, med att ha de fysiska enheterna för hanteringen tillgängliga i byggnaden. Lösningen debiteras månadsvis, vilket minimerar investerings- och underhållskostnader.

Areffs ACaaS tillämpar Software as a Service-teknik (SaaS) och är molnbaserad. De enheter som behövs för att hantera passerkontrollen finns i byggnaden, medans all programvara och datalagring hanteras utanför företagets lokaler i datacenter.

Areffs system är också autonomt, vilket betyder att om systemet tappar kontakten med den övergripande molntjänsten, så fortsätter systemet att hantera passager och alla övriga funktioner enligt den senaste statusen och den normala användaren märker ingen skillnad. När system återigen får kontakt med molntjänsten överförs all nödvändig information sömlöst mellan systemdelarna.

“Vi har upplevt ett stort intresse för tjänsten där främst affärsmodellen och enkelheten varit utmärkande och extra intressant. Vi ser möjligheterna att nå en bred marknad då modellen uppskattas av många” – säger Victor Heimdal säljare på Areff.

Victor ser fram emot att ta emot era frågor gällande ACaaS och Areffs övriga produkter.
Du når honom via telefon: 010 210 29 14 eller mail victor.heimdal@areff.se

Läs mer mer om fördelarna med ACaaS och hur det fungerar här -->

Spara kundvagn