Välkommen Emelie Gustafsson

emelieAreff har anställt en ny ekonomi – orderadministratör som heter Emelie Gustafsson. Emelie bor i Bräkne-Hoby strax utanför Ronneby med sin familj. Fritiden går till familjen och egen träning. Professionellt är Emelie utbildad redovisningskonsult med gedigen erfarenhet som redovisningskonsult på revisionsbyrå men även inom ordermottagning och kundhantering.

Vem är Emelie
Jag är bor i en villa i Bräkne-Hoby med min man och våra tre barn. På fritiden gillar jag att träna på gym, umgås med familjen samt resa tillsammans med dem. På helgerna sysselsätter våra barn oss med både fotboll och hockey.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?
Jag såg jobbannonsen och kände direkt att det här var ett jobb som jag ville ha. Jag hade länge känt suget att ta steget att jobba med ekonomi på ett och samma företag, gärna ett företag som håller på att utvecklas och växa. Jag sökte jobbet och blev kallad på flera intervjuer och erbjöds därefter tjänsten.

Vad har du för förväntningar på Areff?
Att få en utmaning och en möjlighet att själv växa inom ramen för ett växande företag.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
I huvudsak ska jag jobba med ekonomi, såsom löpande bokföring, löner och med ekonomiska rapporter. Jag kommer även att hjälpa till med ordermottagning och kundsupport via telefon.

Varmt välkommen till Areff Emelie och lycka till!

Spara kundvagn