Välkommen Jesper!

jesper_färgAreff har anställt en ny säljare och han heter Jesper Lundmark, en familjefar och ödmjuk säljare som trivs tillsammans med kollegor och kunder. Jesper har en examen som Key Account Manager som är en bred högskoleutbildning inom försäljning med stort fokus på relationsbyggande försäljning, företagande och nyckelkundshantering.

Vem är Jesper?
Jag är en teknikintresserad relationssäljare bosatt utanför Sölvesborg tillsammans med fru och 2 barn, 2 och 4 år. På min fritid umgås jag med familj och vänner, spelar golf, surfar och har intresse inom jakt och friluftsliv.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?
Jag sökte den utannonserade tjänst Areff hade på sin hemsida. En hård, men spännande ansökningsprocess där jag fick träffa Bernt och Fredrik samt externa rekryteringsexperter. Jag kunde inget annat än att bli mer intresserad av tjänsten de erbjöd.

Vad har du för förväntningar på Areff?
Jag har höga förväntningar! Min ambition är framförallt bli en bättre säljare, men också att växa inom Areff. Jag hoppas att fortsätta med en relationsskapande försäljning med kunderna och på så sätt bibehålla det goda rykte Areff faktiskt har på marknaden. Jag kanske också få chans att vända mig till mer globala kunder, även utomlands.

Vad är dina första intryck?
Positivt! Jag tycker det här verkar superkul. Efter en tid i produktion på kontoret har jag fått god insikt i vilka produkter vi har att erbjuda våra kunder. Jag märker att noggrannhet och kvalité är viktigt, men ivrig som jag är längtar jag ut till kunderna. 

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Jag kommer att arbeta som säljare av produkterna vi erbjuder. I dagsläget vänder jag mig till de kunder som har sitt säte i Östergötland, Halland, Västergötland vidare mot Dalarna och västra Mälardalen.

Varmt välkommen till Areff Jesper och lycka till!

Spara kundvagn