Vi söker en Säljare

I rollen som Säljare får du ansvar för att driva hela säljprocesser och utveckla säljplaner, både för att bibehålla relationen med befintliga kunder samt för att bearbeta och identifiera nya kundpotentialer. Du förväntas planera och implementera kontakter med en tydlig agenda och mål där offertskrivningar är en del av arbetsuppgifterna.

Då vi har hög teknologi i våra produkter kräver det att du förstår tekniska bitar och snabbt kan bilda dig en uppfattning vad som krävs för att möta kundens behov.

Kundansvar, kundmöten, försäljning och mässor är en naturlig del av jobbet, vilket kräver att du har en hög anpassningsförmåga såväl till individ som sammanhang. Du jobbar självständigt med säljet och har ett team med hög kompetens som stöttar dig i högre tekniska frågor. Våra främsta förväntningar handlar om att strukturera och bygga vidare marknaden nationellt. I ditt arbete kommer du få möjligheten att resa inom Sverige och uppskattningsvis rör det sig om tre dagar i veckan.

Du kommer att utgå från Areffs kontor i Ronneby.

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Ansök via följande länk: Ansök – Säljare på Areff

I denna rekrytering samarbetar Areff Systems AB med Unik Resurs. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Marie Johansson, 0700 – 911 403, marie.johansson@unikresurs.se

Spara kundvagn