Ny hemsida och Ny kundportal för våra kunder

Under Q1 har vi på Areff tagit fram en ny webbsida för att underlätta för våra kunder. Vårt fokus har varit en hemsida och portal som speglar Areff som företag, enkel och förståelig men ändå världsklass.

Vi hoppas att du gillar vår nya webbsida där du på ett enklare sätt kan hitta information om våra produkter och system. Du kan också lära känna oss på Areff lite bättre, såsom vem som svarar i telefonen när du ringer till oss, läsa om andra kunder i våra kundcase eller mer om vår historia och värderingar. Som vanligt kommer du också åt vår ID06 portal från hemsidan för att beställa ett nytt ID06-kort.

Du kan självfallet även hitta våra kontaktuppgifter när du behöver hjälp eller vill beställa.

Kundportal

I samband med den nya hemsidan så lanserar vi en ny kundportal för alla våra kunder.

Ansök om ett konto redan idag. Den nya portalen är enklare och snabbare att använda och ger dig också stöd för hantering av dina offerter. Den innehåller också en mängd nya produkter som du kan beställa.
Vår nya portal kommer att ersätta den nuvarande portalen. Vi hjälper kunder som redan har ett konto hos oss i den gamla portalen att överföra alla sina sparade inställningar och projekt.

Inom kort kommer vi att kontakta dig så att du på bästa sätt kommer igång med den nya portalen. Under tiden så rullar den gamla portalen på som vanligt.

Spara kundvagn