Jobba hos oss

Bli en del av Areff

Som en del av Areff bidrar du till ett smidigare och tryggare samhälle. Du gör det dessutom i ett företag som vet vikten av både kamratskap och individuella utvecklingsmöjligheter.
Välkommen med din ansökan.

Lediga tjänster just nu


Vi söker en Säljare

I rollen som Säljare får du ansvar för att driva hela säljprocesser och utveckla säljplaner, både för att bibehålla relationen med befintliga kunder samt för att bearbeta och identifiera nya kundpotentialer. Du förväntas planera och implementera kontakter med en tydlig agenda och mål där offertskrivningar är en del av arbetsuppgifterna.

Då vi har hög teknologi i våra produkter kräver det att du förstår tekniska bitar och snabbt kan bilda dig en uppfattning vad som krävs för att möta kundens behov.

Kundansvar, kundmöten, försäljning och mässor är en naturlig del av jobbet, vilket kräver att du har en hög anpassningsförmåga såväl till individ som sammanhang. Du jobbar självständigt med säljet och har ett team med hög kompetens som stöttar dig i högre tekniska frågor. Våra främsta förväntningar handlar om att strukturera och bygga vidare marknaden nationellt. I ditt arbete kommer du få möjligheten att resa inom Sverige och uppskattningsvis rör det sig om tre dagar i veckan.

Du kommer att utgå från Areffs kontor i Ronneby.

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Ansök via följande länk: Ansök – Säljare på Areff

I denna rekrytering samarbetar Areff Systems AB med Unik Resurs. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Marie Johansson, 0700 – 911 403, marie.johansson@unikresurs.se

Spontanansökan

Skicka in en ansökan med CV – vi är alltid intresserade av drivna och kompetenta medarbetare.

    Genom att skicka in formuläret godkänner du att Areff Systems AB sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.