Jobba hos oss

Bli en del av Areff

Som en del av Areff bidrar du till ett smidigare och tryggare samhälle. Du gör det dessutom i ett företag som vet vikten av både kamratskap och individuella utvecklingsmöjligheter.
Välkommen med din ansökan.

Lediga tjänster just nu


 

Företagspresentation

Areff är mer än bara nyckelbrickor, plastkort och taggar. Vi är en aktör i framkant som vill erbjuda marknadens mest innovativa och trygga identifieringslösningar, anpassade för varje bransch och behov. Alltid med snabba leveranser, hög kvalitet och med ett trevligt bemötande. Vår vision är att vara en aktör i världsklass och kundens förstaval för elektronisk identifiering av personer och produkter.

Vår spetskompetens finns inom säkra identifieringslösningar, främst baserade på RFID men även andra tekniker. Företaget har ett starkt varumärke och vi profilerar oss på marknaden med kvalitetsprodukter, konkurrenskraftiga lösningar, god teknisk support och snabba direktleveranser till kund.

Om dig

Vi söker dig med god teknisk förståelse, som är prestigelös, ansvarstagande och ordningsam. Du motiveras av att nå de dagliga målen tillsammans med dina kollegor och når dessa med högsta kvalité och noggrannhet. Vi ser också att du har en god problemlösningsförmåga och ett effektivt arbetssätt. Du är kvalitetsmedveten och har en känsla för god service.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du kommer ingå i en arbetsgrupp som roterar mellan olika arbetsmoment och du har ett öga för vad som behövs göras i rätt prioriteringsordning.

I vår produktion kommer du att få producera olika produkter för bland annat passerkontroll, ID-kort och biljettlösningar. Vår maskinpark består av olika typer av förädlingsmaskiner som du kommer att lära dig att hantera i ditt arbete. I tjänsten ingår också viss produktionsplanering.

Du kommer att vara stationerad på Areff i Ronneby.

Din profil

Till den här tjänsten söker vi dig som besitter följande egenskaper och kunskaper:

  • God Datorkunskap/Datorvana
  • Teknikintresse
  • Strukturerad
  • Ha en vilja att lyckas och utvecklas
  • Vara stresstålig och uthållig
  • Gärna tidigare erfarenhet av produktionsarbete

Struktur är A och O i ditt dagliga arbete, samtidigt som du förespråkar ett smart sätt att dokumentera. Vi på Areff älskar ordning men hatar byråkrati.

Vi söker rätt person, resten lär vi dig. Vi erbjuder en arbetsplats med högt till tak där vi vill se individer utvecklas och ha roligt för att tillsammans driva Areffs utveckling framåt

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Ansök senast 10 december.

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Skicka din ansökan till: bernt.karlsson@areff.se

Spontanansökan

Skicka in en ansökan med CV – vi är alltid intresserade av drivna och kompetenta medarbetare.

    Genom att skicka in formuläret godkänner du att Areff Systems AB sparar information om dig. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy.