Areff kan producera färdiga ID kort i små eller stora volymer, som skickas direkt hem till varje specifik individ. ID kort innehåller olika grad av personlig information grafiskt och elektroniskt och används för identifiering av personer i tjänsten, som utbildningsbevis samtidigt som det fungerar i olika typer av passerkontrollsystem. Areff jobbar med både fysisk och logisk access och kan leverera en lösning som täcker såväl inpasseringskontroll som den dagliga inloggningen i din IT-miljö.

Läs mer om

Ett kort – flera funktioner

Våra produkter kan användas i alla typer av kontaktchip och RFID system eller passerkontrollsystem. Kort och nyckelbrickor kan också anpassas så att de fungerar i flera typer av system – ett kombikort eller en kombibricka. Vi anpassar kort och nyckelbrickor elektroniskt (programmering av RFID eller kontaktchip, EM-prox, MIFARE® Classic, MIFARE® DESFire®) för att fungera med just dina system.

PC-Inloggning – Smarta kort

Använd personliga smarta kort SMART CARD för fysisk och digital åtkomst

Genom att använda PKI-chipkort med certifikat kan användare logga in på datorer utan lösenord, signera dokument digitalt och komma åt lokala resurser och molnresurser.

Smartkort hjälper användare med en säkerhetslösning, allt-i-ett-lösning genom att kombinera PKI-certifikat med RFID-teknik och visuell identitet på ett kort.

Beställ smarta kort från Areff – enkelt, säkert och snabbt!

Hög Säkerhet

Uppskattningsvis två tredjedelar av alla aktiva passerkontrollsystem i Sverige är baserad på teknik som går att knäcka på under 1 sekund. Två tredjedelar av den återstående tredjedelen tar upp till 20 minuter att knäcka. Sedan har vi de säkra systemen…

För att få ett säkert passerkontrollsystem så krävs att kortet eller nyckelbrickan är baserad på en säker teknik och att den tekniken är aktiverad. Hög säkerhet kan man uppnå genom att använda t.ex. MIFARE® DESFire® EV2 som uppfyller Common Criteria certification EAL5+.

Areff har lång erfarenhet av och djup teknisk kunskap om säkra system, särskilt inom kort, nyckelbrickor och läsare. Vi hjälper dig gärna med din lösning.

Personliga utskick

Vi erbjuder olika former av tjänster för att underlätta och öka kvalitén på vårt korterbjudande.

Vi hjälper till med utskick direkt till dina kunder eller anställda samt utläsningar av koder och data för att underlätta er administration. Vid behov erbjuder vi grafiska tjänster för att ta fram tryckunderlag för såväl kort som brev och kuvert.

Kontakta oss så hjälper vi dig med just den anpassning som du behöver.

Egen produktion av ID-Kort

Areff erbjuder ett komplett sortiment från FARGO®, världsledande tillverkare av högkvalitativa plastkortsskrivare. FARGO® är världens största och mest kända tillverkare av plastkortsskrivare och är kända för sin oöverträffade kvalitet, tillförlitlighet och användarvänlighet. Det finns modeller av plastkortsskrivare för alla typer av behov, volym och användningsområde. Säker produktion – Billig drift!

Vi erbjuder också