Serix IAM – Smidig identitetshantering för Leksands Kommun


Bakgrund

Leksands Kommun, beläget i hjärtat av Dalarna-regionen i Sverige, är känt för sina vackra landskap och livliga samhällsliv. För att effektivt hantera identiteter för både besökare och anställda behövde kommunen en lösning som kunde förbättra processerna och säkerheten.

Lösning:

Ola Abrahamsson, Säkerhets- och Beredskapschef för Leksands Kommun, hade tidigare erfarenhet av Serix IAM från sin tid på Mora Kommun och såg potentialen i Serilines lösning även för Leksands Kommun. Serix IAM erbjöd en centraliserad identitetshantering, vilket möjliggjorde effektiv hantering av besökare och medarbetare för Leksands Kommun. En viktig funktion var Serilines självbetjäningsstationer, som tillät besökare och medarbetare att själva ta bilder och ansöka om tillträdespass.

Resultat:

“Serix IAM har förenklat våra identitetshanteringsprocesser,” säger Ola Abrahamsson. “Med Serilines lösning har vi uppnått effektivitet, förbättrad säkerhet och frigjort värdefulla resurser för att fokusera på andra viktiga uppgifter.”

I dag drar Leksands Kommun nytta av Serix IAM:s robusta funktioner, effektiviserade processer och förbättrad säkerhet. Tack vare Serix IAM kan Leksands Kommun smidigt hantera identiteter, vilket skapar en säker och effektiv miljö för alla på kommunen.

Vill du veta mer?

Ett kort mejl är första steget mot lösningen du söker. Annars går det lika bra att ringa.

Kontakta oss