Areff tecknar avtal med Stena Line

areff_stenaAreff Systems AB tecknar avtal med Stena Line Scandinavian AB, Corporate Security. Avtalet innebär att Areff ska leverera Plastkortsskrivare med tillbehör, Kort och Kortrelaterade produkter samt support och service till Stenas anläggningar i Skandinavien.

Efter utvärdering av flera i dagsläget godkända leverantörer, sk Approved suppliers, har vi funnit att Areff är det företag som motsvarar våra förväntningar för att bli vårt förstahandsval, sk Prefered supplier, för denna typen av produkter. Vi ser fram emot ett givande samarbete” – säger Lars Pålsson Inköpsansvarig på Stena Line Scandinavian AB, Corporate Security.

Bernt Karlsson, CEO på Areff, har tillsammans med Jesper Lundmark, säljare på Areff, arbetat fram ett bra erbjudande på en lösning för Stena Line Scandinavian AB.
Vi är mycket nöjda att kunna teckna detta avtal. Det är en fjäder i hatten för oss att ett företag som Stena väljer Areff som leverantör av kortlösningen till sitt säkerhetssystem” – säger Bernt Karlsson på Areff.

Spara kundvagn