Årets säkerhetsmässa SECTECH 2019

SECTECH -en branschmässa inom säkerhet.
Besök oss 19-20 nov 2019 Monter 03:09

Öppettider
Tis 19 nov 9.00-17.00
Ons 20 nov 9.00-16.30

Eventet är kostnadsfritt
Underlätta ditt besök på Sectech 2019 genom att förhandsregistrera dig här.
Ange kod: sectech19

Om SECTECH
Sectech är sedan etableringen 2001 en självklar mötesplats för alla som arbetar med säkerhetsteknik för det fysiska skyddet, t ex larmsystem av olika slag, passerkontroll och videoövervakning. Såväl utställning som seminarier och säkerhetsbankett lockar fackfolk från hela Norden. Hit kommer tillverkare, distributörer, integratörer och installatörer. Bland besökarna märks också konsulter representanter från slutkundssidan, t ex säkerhetschefer, tekniska chefer och driftansvariga. Man kan lugnt påstå att alla marknadens aktörer inom den säkerhetstekniska sektorn finns representerade.

Arrangemanget äger rum vartannat år i de tre skandinaviska huvudstäderna och har blivit en succé i såväl Sverige som i Danmark och Norge. Sectech-konceptet är identiskt på alla tre platserna. Utställning, seminarier och en bankett. Utställningen präglas av sitt kompakta format som syftar till att skapa närhet mellan utställare och besökare. Utställningen liksom seminarierna är tekniskt inriktade. Även på säkerhetsbanketten, som alltid avslutar öppningsdagen, har säkerhetstekniken en framskjuten roll då det senaste årets “bästa” säkerhetsprodukter utses i samband med utdelningen av det prestigefulla Detektor International Awards.

Seminarierna på Sectech
Många av seminarierna på Sectech handlar som sig bör om de säkerhetstekniska lösningarnas möjligheter. Vilka trender gäller idag och vad kan vi förvänta oss av morgondagen? Sectech-seminarierna handlar också om olika sektorer och hur de tacklar trygghets och säkerhetsfrågorna.

Här följer några av programpunkterna. Se hela schemat här.

10.40-11.25 19 nov
ID- och passerkontroll – trender, framtidsperspektiv och tekniklösningar 

Är det något område inom säkerhetssektorn som är drivande i dessa IoT-tider så är det ID- och passerkontroll. Säkra identiteter är och förblir i än högre grad centrala i det framväxande digitala samhället. Det gäller inte bara människors identitet utan i stort sett allt. Vilka är då de säkra identiteterna, vilka kortteknologier kan vi lita på idag och imorgon? Detta föredrag kan du lyssna på under tisdagen.

Detta ämne de tar upp om ID- och passerkontroll tycker vi är högst relevant. Är du osäker vad som skiljer ett säkert kort från ett annat kom och besök vår monter så snackar vi kort, säkra kort och chip. Vi levererar sällan en produkt utan att en anpassning gjorts, programmering kan vara exempel på en av dem. Med oss kan du prata hela systemlösningar eller en enskild anpassad produkt. Att höja säkerheten kan innebära exempelvis biometri, är du nyfiken på en biometrisk lösning och undrar hur vi anpassat lösningen för att inkludera säker datalagring GDPR så titta på AreffBio som är en biometrisk lösning för passage.

Besöker du mässan när de öppnar kl 9.00 så kan du avnjuta en god kopp kaffe med oss på Areff Systems AB

Välkomna till Monter 03:09

 

Spara kundvagn