Ett enkelt plastkort till sommarresenärer

Ett plastkort kan till utseendet vara simpelt men bakom finns en hel produktionslinje med teknik, funktion, säkerhet och grafik. Ett unikt utformat kort till varje kund och kunderna är tusentals.

Nu är vi i mitten av juni 2018 och vi på Areff Systems AB är i full gång med att producera och kuvertera tusental med resekort. Resekort färgglada och prydda med sommarblommor å strån. En del Plastkort, resekortska till ungdomar i hela Blekinge som får förmånen att resa kostnadsfritt över hela länet under sommarmånaderna, och en del till Jönköpings Trafiken, andra ska till andra län och kommuner i vårt avlånga land.

Vi på Areff är en trygg leverantör av kort, i detta fall resekort. Ett lämpligt RFIDchip att använda för just resekort är Mifare Plus. Resekort har ett kort läsavstånd, det räcker med att du för kortet nära läsaren, ca 1 cm för att läsa av kortet. Det korta läsavståndet är anpassat så att kunden inte av misstag läser kortet i en läsare kunden inte önskar. Vi rekommenderar just detta kort för denna sortens tjänst. I en del fall används Mifare DESFirekort med lite högre säkerhet.  Vilket kort som är mest lämpligt och håller den säkerhetsklass som efterfrågas tar vi fram med kund. Kraven kan vara olika, krav på betallösning, teknik, leveranser eller vilken sorts plast som får användas med tanke på miljön. Vi har anpassat produktionen av kort så produktionslinjen följer alla direktiv för GDPR General Data Protection Regulation som trädde i kraft 25e Maj 2018.

Vi på Areff tar hand om hela produktionskedjan från programmering av korten till kuvertering och utskick. När kortet är tryckt och programmerat fästes det på en snygg carrier eller bärare, ett A4 papper med avsändarens signatur och hälsning till kunden samt kundens adress. Varje utskick är unikt för varje kund, pappret med kortet på viks och hamnar i sitt kuvert, färdig frankerat och klart.

Vi är stolta över vår produktionslinje som har en hög säkerhet och snabb produktion.

Trevlig semester sommaren är kort.

 

 

Spara kundvagn