Gabriela Iversen

Välkommen Gabriela IversenGabriella, Areff Systems, produktion

Areff har anställt en ny person i produktion som heter Gabriela Iversen. Gabriela bor i Ronneby och är intresserad av all typ av sport och har själv hållit på med både fotboll och handboll. Gabriela kommer precis från avslutade studier inom Industriell Ekonomi på Linnéuniversitet i Växjö.

Vem är Gabriela?
Jag är en noggrann person som vill vara effektiv med det jag gör. Min stora drivkraft är att lära mig saker ordentligt för att kunna utvecklas och växa professionellt.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?
Min nyfikenhet väcktes när jag såg annonsen och jag började läsa mer om vad Areff var för företag. Jag skickade in min ansökan och var en av de som fick komma på intervju hos dem. Efter ett antal intervjuer och en kortare prövotid frågade Fredrik Martinsson om jag var intresserad av tjänsten, vilket jag givetvis var.

Vad har du för förväntningar på Areff?
Mitt intryck av Areff är att det är ett växande företag. Att få vara med på den spännande resan tycker jag ska bli både intressant och roligt. Jag hoppas själv kunna växa tillsammans med företaget och mina kollegor, då de har mycket kunskap och erfarenhet som är svårt att lära sig bakom skolbänken.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Jag jobbar inom produktion och har väldigt varierande arbetsuppgifter. Jag jobbar med allt från tillverkning, personalisering och programmering samt packning av kundorder. Ett litet specialområde blir också att få ta hand om logistiken och lagret.

Varmt välkommen till Areff Gabriela och lycka till!

Spara kundvagn