Nordbygg 10-13 APRIL 2018

ID06 kort leverantör

900 utställande företag och runt 50 000 besökare

Så här beskriver Nordbygg mässan “Nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen som ger ny kunskap, driver och bygger affärer. Nordbygg arrangeras jämna år på Stockholmsmässan och samlar då ca 900 utställande företag och runt 50 000 besökare“.

Vi kommer att visa det här i vår monter:

ID06Kort för byggbranschen – vi är ackrediterade ID06 kortleverantörer. Ett kort som ska försvåra svartarbete och stärka den sunda konkurrensen på byggarbetsplatser. Gör din ID06 ansökan direkt i vår monter. Vi kommer även kunna svara på frågor om det ID06kort som kommer lanseras inom kort – är du redan nu nyfiken kan du läsa på ID06 nyhet> 

Passer -& Säkerhetssystemet CISS för byggnader och kontor. Läs mer om vårt Passer- & Säkerhetsystem CISS på www.areff.se /ciss. För installatören erbjuder CISS Plug-n-Play av hårdvara inga programinstallationer samt enkel onlinehjälp under hela installationsfasen. Slutanvändaren kan i sin tur använda valfri internet-ansluten arbetsplats då all administration av CISS sker via ett lätthanterligt webgränssnitt. Hanteringen via webgränssnittet är krypterad med SSL – en säker teknik som många banker använder.Utan att kompromissa på funktionalitet och säkerhet erbjuder CISS ett av marknadens mest pålitliga system för passerkontroll med integrerad hantering av larm och villkorsstyrda åtgärder i en och samma enhet.

CISS tillhandahåller alla funktioner i ett säkerhetssystem som man normalt endast hittar i så kallade ”Enterprise system”. All konfigurering sker dessutom på ett mycket enkelt och överskådligt sätt. Systemets flexibilitet medger att man kan erhålla mycket användarvänliga funktioner till slutanvändarna av systemet d.v.s. den personal som arbetar eller rör sig i de delar av en byggnad som övervakas.

Ta en helt nytryckt katalog för passersystemet CISS, nu med helt nya batteri backup -produkter från Swansons. I vår montern kommer finnas personal som kan svara på dina frågor gällande passersystem, ID06 och allt som gäller smart identifiering, RFID kortprinterlösningar och mycket mer.

Öppettider

tisdag 09.00-17.00
onsdag 09.00-17.00
torsdag 09.00-18.00
fredag 09.00-17.00

Boka din fribiljett här >

Areff Systems AB digitala monter>

Du hittar oss i monter B12:52

Välkomna

Spara kundvagn