Personaliserade kort

Personaliserade kort

Ett kort tillför mervärde för dig och dina kunder inte bara genom tekniken, utan genom att vara anpassat utefter syfte och behov. Vi vet att funktion går före design men om vi får välja vill vi helst ha något som är både snyggt och fungerar. Fokus i denna artikel vill vi ägna åt grafisk utformning. Ett sätt att bygga varumärke, skapa känsla och tillhörighet på. Vi tillhandahåller alla sorters ISO plastkort med alla typer av teknologier. Den blanka ytan på våra kort gör att vi på ett bra sätt kan kombinera funktionalitet med grafik och design. Vi trycker och programmerar korten för att korten ska passa för er lösning på bästa sätt. Typiska kort är medlemskort, lojalitetskort, visitkort, eventkort och ID-kort.

Vi vill visa vad du har för möjlighet hos oss på Areff.

 

Layout

Kortets standardformat är 85,6 x 54 x 0,76 mm
Om du gör din egen design tänk på att räkna med utrymmet som en magnetremsa tar. Kort som ska digitaltryckas med fast information tar vi med fördel emot som en PDF i CMYK, och ska vara i exakta mått. Skickar du en EPS vill vi att du konverterar all text till banor.
Vid utfallande tryck vill vi att du har 3 mm på var sida. Och bilden bör vara i minst 300 DPI.

Struktur & Metallicfärger

Att jobba med strukturer, exempelvis matt och glansig yta på samma kort kan bli riktigt effektfullt. Kort med metallicfärger skapar känslan av ett lyxigare kort. Fler strukturer vi använder oss av är hologram, spegeleffekt, borstad metall/plast och lager på lager effekter.

Silver eller spegelyta

 

 


Guldmetallic i två kulörer

 

Multi-layer

 

 

Foton
Varför inte köra hela foton över ett kort. Då vill vi ha bilden i 300 eller 600 Dpi för bästa resultat.

Kort, bärare och kuvert
Vi tar gärna fram förslag på kort med bärare och kuvert. Kontakta oss för offert.

Ibland är det helt rätt att bara göra det vackert.

 

 

 

 

 

Spara kundvagn