SecTech i full gång

SecTech mässa 2017

Året säkerhetsmässa SecTech är nu i full gång.

Kom och träffa oss  i monter 3:4. Vi visar upp plastkortprinter från FARGO, nyckelbrickor, kort och taggar. Men störst är releasen av CISS Passer- & Säkerhetssystem från oss på Areff.

 

CISS ÄR DEN NYA GENERATIONENS SÄKERHETSSYSTEM FÖR TILLTRÄDESSKYDD DÄR HUVUDFOKUS LIGGER PÅ ANVÄNDARVÄNLIGHET, FLEXIBILITET OCH HÖGT STÄLLDA SÄKERHETSKRAV.

För installatören erbjuder CISS Plug-n-Play av hårdvara inga programinstallationer samt enkel onlinehjälp under hela installationsfasen. Slutanvändaren kan i sin tur använda valfri internet-ansluten arbetsplats då all administration av CISS sker via ett lätthanterligt webgränssnitt. Hanteringen via webgränssnittet är krypterad med SSL – en säker teknik som många banker använder. Utan att kompromissa på funktionalitet och säkerhet erbjuder CISS ett av marknadens mest pålitliga system för passerkontroll med integrerad hantering av larm och villkorsstyrda åtgärder i en och samma enhet. CISS tillhandahåller alla funktioner i ett säkerhetssystem som man normalt endast hittar i så kallade ”Enterprise system”. All konfigurering sker dessutom på ett mycket enkelt och överskådligt sätt. Systemets flexibilitet medger att man kan erhålla mycket användarvänliga funktioner till slutanvändarna av systemet d.v.s. den personal som arbetar eller rör sig i de delar av en byggnad som övervakas.

Läs mer om CISS direkt på vår webbsida  Ja ta mig till CISS >

SecTech logo

Missa inte att se dagens seminarium, moderatorer under dagen är säkerhetskonsulten Åke Norrby och Lennart Alexandrie, publisher, AR Media International.

Dagens innehåll: Internet of Things och säkerhet
Vi talar allt mer om smarta hem, smarta byggnader och smarta städer. Med digitaliseringen följer stora grundläggande förändringar, inte minst för säkerhetsmarknaden. Det är mot den bakgrunden som ”Internet of Things och säkerhet” utgör huvudtemat på årets Sectech.

Var är vi idag och hur ser utvecklingen ut de kommande åren? Hur ser marknaden ut när det gäller Internet of Things i Byggnader? När och hur kommer säkerhetstekniken in i smarta projekt? Vad krävs av säkerhetsbranschen, finns kompetensen? Hur ska cyberattacker undvikas? Och hur kommer ”nya PuL”, den nya datalagringslagstiftningen påverka säkerhetsbranschen? Det är några av frågorna som de olika programpunkterna handlar om under den första Sectechdagen.

Dag två handlar om Perimetersäkerhet – hur skyddar vi oss mot hot som kan komma från såväl vertikalt som horisontellt håll. Vilken teknik bör användas för att säkerställa hög tillförlitlighet i utomhusskyddet?

Se dagens schema här >

 

Spara kundvagn