SKYDD Stockholm 23-25 Oktober.

 

SKYDD 2018 23-25 okt
SKYDD 2018 23-25 okt

För oss på Areff Systems AB är det en självklarhet att delta som utställare på SKYDD. Vi är en trygg partner inom säkerhet och access. Personligen tycker vi det är viktigt med det personliga mötet under mässan, vi får möjlighet att visa upp våra nyheter, svara på frågor och lyssna på dig som besökare och dina behov och problemställningar nu och i framtiden. I montern finns säkerhetssystem, taggar, kort och tillbehör samt ID06 och plastkortskrivare.

CISS Passer & Säkerhetsystem
Detta året kommer vi visa upp CISS Passer & Säkerhetssystem som är den nya generationens säkerhetssystem för tillträdesskydd där huvudfokus ligger på användarvänlighet, flexibilitet och högt ställda säkerhetskrav.

ID06 2.0 – en helt ny kortstandard
ID06 2.0 som precis släpper de nya ID06korten för beställning. Många är redan registrerade och står i startgropen för att beställa dessa kort med högre säkerhet. Startdatum för leverans är 20 oktober. Kom inom vår monter och få hjälp och svar på dina frågor.

Plaskortskrivare från HID
En helt ny plastkortprinter från HID FARGO® DTC 1500, självklart visar vi upp den mest köpta plastkortskrivaren på marknaden FARGO® HDP 5600.

 

För den morgonpigga bjuder vi på gott kaffe och fralla i vår monter. Välkomna

Registrera dig för fri entré>

Spara kundvagn