UF i Blekinge – Så gör en entreprenör

Gårdagens eftermiddag spenderades på härliga Knut Hahn skolan tillsammans med de unga vuxna. Temat för dagen var ”Så gör en entreprenör”, vilket är ett ämne som ligger Areff varmt om hjärtat.

Vi har haft samarbete med Knut Hahn skolan under flertalet år och ser det som ett tillfälle att låta eleverna se kopplingen mellan skola och arbetsliv, hur en tanke under gymnasietiden eller senare kan leda till ett fullfjädrat entreprenörskap. Det är en möjlighet för oss att berätta Areff:s historia om fallgropar och hur vi överkom dem, vad det har krävts för att ta oss dit vi är idag.

Föreläsningar är en del av det arbetet Areff gör tillsammans med UF i Blekinge. Det är ett sätt för oss att dela med oss av våra erfarenheter. Förutom att det är väldigt roligt och spännande att bolla idéer och planer med studenterna, så tycker vi det är en möjlighet som alla företagare borde ta.

Ett stort tack till alla elever och lärare på Knut Hahn skolan för ett välorganiserat event tillsammans med UF i Blekinge och dagens konferencier Jesper Gustafson. Även ett stort tack till Anna Ekberg – Ellens Bokcafé, André Brandt – Egenföretagare och tidigare UF-företagare, för inspirerande föreläsningar!

En inspirerande eftermiddag med temat "Så gör en entreprenör". Vi vill tacka våra  fantastiska föreläsare: Anna Ekberg -…

Publicerat av Handels- och administrationsprogrammet Gymnasieskolan Knut Hahn Tisdag 8 september 2020

Spara kundvagn