Välkommen Annie– ny orderadministratör

I slutet av augusti välkomnade vi ytterligare en medarbetare, så himla kul tycker vi och vi vill ju såklart veta mer om Annie.

Vem är Annie Ström?

Jag är en glad och social person som tillsammans med man, två energirika grabbar och en fransk bulldogg bor i en villa i Ronneby. Förutom att umgås med familj och vänner så gillar jag att hänga med på barnens fritidsaktiviteter, gå långa promenader med bulldoggen Frank och träna.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?

Jag blev tipsad om att det fanns en ledig tjänst som orderadministratör och läste på om Areff och tyckte att det verkade som en härlig arbetsplats. Det kändes som en ny och rolig utmaning och en tjänst som skulle passa mig perfekt. Efter några intervjuer och härliga möten så blev jag erbjuden tjänsten och jag antog utmaningen. Så nu är jag kollega med tipsaren som var Therese som jobbar med ekonomi här på Areff.

Vad ska du göra på Areff?

Nu har jag landat inne på order efter en ordentlig introduktion i produktion har jag fått massor med kunskap om alla produkter, tjänster och flöden som finns här på Areff. Här ska jag jobba med orderhantering och se till att alla kunder, nya som befintliga, ska få sina frågor och beställningar tillgodosedda på bästa möjliga vis.

Några snabba frågor:

Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv?

Jag själv, alla är unika och ingen är som jag.

Landet eller stan?

Stan är kul en helg, men landet är hemma. Mitt hjärta bankar för landsbygden!

Vad skulle du ta med till en öde ö?

Jag skulle helst slippa att åka till en öde ö, jag ogillar att vara ensam. Men om jag var tvungen så hade det fått bli någon slags överlevnadshandbok.

Vad är det bästa med Blekinge?

Det bästa med Blekinge är närheten till djur och natur men också närheten till min familj och de flesta av mina vänner.

Spara kundvagn