Välkommen Henrik – ny tekniker på Areff

Henrik började på Areff i mitten på april i år, nu några veckor in i tjänsten så är vi nyfikna på att lära känna honom lite bättre.

Vem är Henrik Malm?

Jag är en trevlig 4-barnspappa som uppfattas som ärlig och hjälpsam. På fritiden är jag gärna ute i skogen eller skärgården. Jag tycker även om att köra MC, har dock ingen egen för tillfället men har en kompis som äger många så det brukar lösa sig ändå. Jag har hus i Karlshamn och gillar att renovera och fixa med det.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?

Det fanns ingen öppen tjänst att söka så jag skickade in en spontanansökan. Jag visste på ett ungefär vad Areff jobbar med och det är ett område som jag alltid ha varit intresserad av – säkerhetsteknik. Före dess jobbade jag som säkerhetstekniker åt bland annat försvarsmakten i åtta år, så läsare, passerkontrollsystem och allt som hör därtill gillar jag.

Vad ska du göra på Areff?

Jag ska jobba som säkerhetstekniker med huvudsaklig inriktning på hårdvara såsom passagesystemslösningar, hjälpa kunder med driftsättning, utveckling av system samt felsökning. Just nu är jag mitt i min introduktion av Areffs alla produkter och tjänster. Det finns en hel del nytt att sätta sig in i. Väldigt spännande också att få vara med i uppstarten av de nya system och produkter som Areff just nu håller på att utveckla. Utöver detta är det väldigt roligt att lära känna alla som jobbar på Areff, verkar vare ett riktigt kul och trevligt gäng.

Några snabba frågor:

Kaffe eller te?

Kaffe. Aldrig fel med en kopp kaffe på morgonen.

Vem skulle spela huvudrollen i filmen om ditt liv?

Den var svår men det skulle nog vara MacGyver, vi är lite lika! (Har gärna kniv och eltejp med mig).

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?

Ett tändstål så man kan göra upp eld. Finns inget värre än att frysa (möjligtvis vara hungrig, men det kan man ju lösa med en eld).

Vad är det bästa med Blekinge?

Närheten till skärgården helt klart! Finns det något bättre än ett härligt dopp i havet? Att bara vara i skärgården är fantastiskt!

Vi hälsar Henrik varmt välkommen till Areff och ser fram emot att få lära känna mer av hans ”MacGyver” sida.

Spara kundvagn