Välkommen Svante– ny innesäljare på Areff

Svante började på Areff i slutet av april i år, nu är vi väldigt nyfikna på att lära känna honom lite bättre.

Vem är Svante Berglin Isokoski?

Jag är nyfiken och gillar äventyr. Min omgivning beskriver mig som en glad och trevlig kille. När jag är ledig gillar jag att kitesurfa, vara ute på havet och att umgås med kompisar. Mitt tekniska intresse och nyfikenhet på hur saker och ting fungerar kommer till stor nytta i min nya tjänst på Areff.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?

Jag har alltid varit intresserad av försäljning och letade efter en tjänst där jag får chans att utvecklas inom försäljning. Efter att hört talas om Areff besökte jag hemsidan, där fanns en tjänst ute som innesäljare och jag skickade in min ansökan direkt. Jag fick komma på intervjuer, besöka Areff och när erbjudandet om tjänsten kom tvekade jag inte utan tackade ja direkt.

Vad ska du göra på Areff?

För att lära känna Areff började jag med att bekanta mig med produkter och förädling i Areffs produktion. Efter det har introduktionen fortsatt med orderhantering och det är där jag befinner mig just nu innan jag ska inrikta mig mer mot innesälj. Att få en så grundlig introduktion tycker jag är väldigt givande då det hjälper till att få en kännedom om alla olika produkter och förädlingar Areff erbjuder, samt att få en bild av flödet från start tills dess att produkterna skickas till Areffs kunder.

Några snabba frågor:

Om du fick vara någon annan för en dag,
vem skulle det vara?

Jag hade velat vara Frédéric Fugen, en känd BASE jump/Wingsuit expert. Det hade varit häftigt att kunna flyga som honom.

Hav eller Sjö?

Havet. Att ta båten eller vattenskotern en runda på havet är aldrig fel.

Vad skulle du ta med till en öde ö?

Jag skulle ta med mig en surfbräda, den kan man använda både som ett matbord och för att hålla sig sysselsatt. Att vara rastlös på en öde ö kan ju knappast vara bra för en.

Vad är det bästa med Blekinge?

Det bästa med Blekinge är helt klart skärgården. Att kunna ta en spontan runda med båten är verkligen trevligt. Vi är väldigt bortskämda med att ha en sån här fin skärgård.

Spara kundvagn