Välkommen Victor Heimdahl

Areff Systems, ViktorAreff har anställt en ny person i produktion som heter Victor Heimdahl. Victor bor i Ronneby och  fritiden går till att renovera och genomföra olika ombyggnationer av bilar. Han tar även gärna en tur med båten för att fiska och bada.

Vem är Victor?
Jag är en utåtriktad person, full med glädje och energi som älskar nytänkande och utveckling. Jag har i grunden en teknisk utbildning, men har även jobbat ganska mycket med försäljning.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?
Jag fick nys om tjänsten via en jobbannons och mitt intresse vaknande direkt. Areff erbjöd både teknik och personlig utveckling. Det kändes helt rätt att söka jobbet på Areff och efter ett antal intervjuer, så fick jag jobbet!

Vad har du för förväntningar på Areff?
Mina förväntningar på Areff är att få en trygg arbetsplats, men samtidigt så vill jag att det rör på sig, så man känner att man går framåt och utvecklas.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Jag jobbar inom produktion och har väldigt varierande arbetsuppgifter. Jag jobbar med allt från att tillverkning, personalisering och programmering samt packning av kundorder. Många olika moment vilket är både givande och väldigt rolig.

Varmt välkommen till Areff Victor och lycka till!

Spara kundvagn