Välkommen Malin – kvalitet på Areff

Malin är sedan ett par veckor tillbaka på Areff i en ny roll.
Nu är vi lite nyfikna på vad som har hänt sedan sist.

Vem är Malin Rönbeck?

Jag bor tillsammans med min familj i en liten by längs med Blekingska kusten som heter Vieryd. Trivs som bäst gör jag när jag är tillsammans med min familj och goda vänner. Jag tycker också mycket om att pyssla i trädgården och i mitt växthus. När trädgårdssäsongen är över och inomhussäsongen råder kollar jag gärna på serier och läser böcker. Att resa och upptäcka nya platser är också något som jag gärna gör.

Nygammal på jobbet, berätta hur det gick till?

När jag fick nys om tjänsten som kvalitetskoordinator och fick se beskrivningen utav tjänsten kände jag att detta vill jag göra, så jag skickade in min ansökan direkt.

Att jobba i ett mindre företag som har ett starkt driv framåt är en arbetsplats jag trivs att vara på. Jag vill ha spännande arbetsuppgifter och omge mig med härliga kollegor, detta tillsammans med Areffs starka teamanda lockade mig tillbaka efter nästan 2,5 år på annat håll. Jag har tidigare jobbat på Areff i nästan åtta år, mellan 2011 – 2019. Under åren på annat håll har jag bott utomlands en längre period i Indonesien på den lilla ön Bali och efter att vi kom tillbaka till Sverige har jag jobbat inom detaljhandel samt med kundservice. Det känns gott att vara tillbaka på Areff igen, jag är förväntansfull och ser med spänning fram emot min fortsatta resa här.

Vad ska du göra på Areff?

Jag ska jobba som kvalitetskoordinator vilket innebär att jag främst kommer att jobba som spindeln i nätet med kvalitetshantering, intern processutveckling och interna projekt. Men jag kommer även att ha lite andra arbetsuppgifter, bland annat kommer jag medverka i att ta fram nyhetsbrev och vara delaktig i arbetet med Areffs hemsida och sociala medier. Just nu håller jag på att sätta mig in i allt, fräscha upp mina kunskaper om Areffs produkter och tjänster samt att lära känna de nya medarbetare som tillkommit under tiden jag varit ifrån Areff.

Några snabba frågor som du får svara på och kortfattat förklara varför.

Förrätt eller efterrätt?

Efterrätt! Jag är ett stort fan av goda efterrätter, både att skapa dom och att äta dom.

Hoppa fallskärm eller dyka i grottor?

Det känns som att välja mellan pest eller kolera… Men tvingas jag välja skulle det bli dyka i grottor.

Vilken person skulle du vilja vara för en dag?

Här kommer jag att välja filmkaraktären Amelie ifrån min absoluta favoritfilm, Amelie från Montmartre.

Vad är det bästa med Blekinge?

Närheten till hav och skog, ett fantastiskt landskap med enormt utbud av all slags natur. Jag har lyckan att bo precis vid havet och det är få saker som är så avkopplande som att sätta sig ner och titta på havet.

Vi hälsar Malin varmt välkommen tillbaka till Areff och hoppas vår fika i framtiden kanske förgylls av nya spännande bakverk.

Spara kundvagn