Välkomna Maja och Theodor!

2023 har börjat med två rekryteringar och vi vill välkomna Maja och Theodor till Team Areff!
Maja ska jobba med support till våra ID06-kunder och Theodor ska jobba i vår produktion. Nu är väldigt nyfikna på att lära känna dom bättre.

Först ut är Maja.

ID06 Team Maja Lorenz

Vem är Maja Lorenz?
Jag är en glad och positiv person som tillsammans med min man, två barn och katt bor i en by utanför Ronneby som heter Hallabro. När jag är ledig tycker jag om att umgås med min familj, läsa böcker, spela musik och pyssla. Att gå många och långa promenader i naturen är också något jag gillar.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?
Jag sökte nya utmaningar nu när mina barn blivit större och sökte efter jobb i runt om Ronneby och längst upp i sökningen kom Areff. Annonsen tilltalade mig och jag tyckte att det lät som ett trevlig företag med bra arbetsklimat, så jag skickade in en ansökan. Senare blir jag uppringd och får komma på intervju, det känns jätte-bra och jag blir därefter erbjuden jobbet i kundsupporten för ID06. Jag kunde knappt tro det eftersom detta var min första jobbansökan så det kändes extra roligt att få erbjudandet och jag tackade ja och ser fram emot min nya tjänst på Areff.

Vad ska du göra på Areff?
Jag ska hjälpa Areffs ID06-kunder med support och vägledning. Det är mycket regler kring ID06 så jag ska på bästa sätt vägleda våra kunder i dessa. Jag har fått en ordentlig genomgång och lär mig massor varje dag -en riktigt utmaning som jag tycker är rolig! Jag pratar också flytande tyska vilket också är en tillgång då vi har många kunder utanför Sveriges gränser.

Några snabba frågor
Förrätt eller efterrätt?
Definitivt efterrätt. Det bästa kommer alltid i slutet.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
En bra och spännande bok.

Hav eller sjö?
Även då jag bor uppe Hallabro, som ligger i inlandet, så känner jag att havet fortfarande är min favorit. Ljudet av hur vågorna slår gör mig helt avslappnad.

Vad är det bästa med Blekinge?
Det är såklart naturen. Jag behöver ta några steg utanför dörren så befinner jag mig mitt i härliga Blekinge med alla fina vandringsleder och naturreservat. Det finns så mycket att uppleva i Blekinge.

 

Produktion Theodor Forss

Vem är Theodor Forss?
Jag är en 20-åring från Nättraby, ett samhälle mellan Ronneby och Karlskrona. Att spela basket är något som jag verkligen tycker om och jag tränar just nu yngre grupper i Karlskrona basketklubb. Jag gillar också att ge mig ut på golfbanan.

Vad ska du göra på Areff?
Jag ska jobba i Areffs produktion. Där ska jag personalisera och programmera ID-bärare såsom bland annat ID-kort och nyckelbrickor.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?
Via Areffs hemsida såg jag att ni sökte personal till produktionen så jag skrev ihop och skickade in min ansökan. Därefter blev jag kallad till intervju och efter det gick allt snabbt, det var bara någon vecka från det att jag var på första intervjun tills dess att jag började att arbeta på Areff.

Några snabba frågor
Vilken person skulle du vilja vara för en dag?
Damian Lillard, en basketspelar i mitt favoritlag Portland Trail Blazers.

Vad skulle du ha med dig till en öde ö?
Det måste bli en basketboll och så skulle jag också försöka få med mig en basketkorg.

Hoppa fallskärm eller dyka i grottor?
Hoppa fallskärm

Vad är det bästa med Blekinge?
Enkelt! -Allt som har med Nättraby att göra.

Tack Maja och Theodor, vi är glada över att ni har börjat hos oss och ser framemot att lära känna er ännu bättre. Välkommen till Areff!

Spara kundvagn