Vi ger oss ut på ID06 2.0 Turné

Under vecka 36 med start 4 september ger vi oss ut på ID06 2.0 Turné.

Vi börjar i vår huvudstad Stockholm, sedan Umeå, Göteborg (Entreprenad LIVE ), Helsingborg och avslutar  i Göteborg. Fokus är att visa upp oss som en av fem kortleverantörer av ID06-kort, ett kort som ska förhindra svartarbete och främja sund konkurrens. Under 2018  har ID06 AB med underleverantörer tagit fram en ny bättre och säkrare kortstandard än tidigare. Och kund ska kunna börja beställa det nya kortet i slutet på oktober 2018.

Med start den 20  Augusti 2018 kan företag registrera sitt bolag på ID06 AB. När man registrerat bolaget går man till sin kortleverantörs webbsida och skapar sin profil. Allt säkerställs genom användning av pinkod och BankID. I slutet på oktober ska du kunna börja beställa de nya ID06-korten. Självklart kan man beställa det vanliga ID06-kortet tom april 2019.

Vi kommer vara på plats på mässorna för att svara på frågor och visa hur du registrerar dig.

4/9 Stockholm

5/9 Umeå

11/9 Helsingborg

12/9 Göteborg

Vill du delta under minimässorna som arrangeras utav ID06 AB går du in här och registrerar dig – eventet är kostnadsfritt. Här hittar du även vilken plats och tid respektive mässa är.

 

Entreprenad LIVE 2018 Göteborg

Entreprenad LIVE är en mässa inom entreprenad och går av stapeln 6-8 september 2018 i Göteborg – anmäl ditt intresse här.  Provkör maskiner och ta del av det senaste inom entreprenad. Ni hittar oss i monter 307. Så här beskriver Entreprenad LIVE sig själva-

Entreprenad Live är regionala mässor för entreprenad, mark- och grönytor samt bygg- och anläggningsbranschen

Entreprenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad och bestående av utställning, provkörning, seminarier och upplevelser. Mässorna roterar mellan de tre storstadsområdena och arrangeras var tredje år i respektive Skåne, Göteborg och Stockholm.

Målet med Entreprenad Live är att skapa förutsättningar för bra affärer och nya marknader genom inspirerande möten och relationer. Målet når vi genom starka partnerskap, samverkan med branschen och stor lyhördhet för kundernas behov och önskemål.

Alla är välkomna men några alldeles extra
Huvudmålgruppen för Entreprenad Live är entreprenörerna som jobbar på fältet. De skall på nära håll få chansen att få en komplett presentation av vad leverantörer till branschen har att erbjuda. Ett mässbesök på Entreprenad Live skall inspirera, bygga relationer, generera affärer och vara en positiv upplevelse. När man går hem skall man längta till nästa Entreprenad Live.

Entrén för besökare är kostnadsfri, seminarierna är kostnadsfria och parkeringen är kostnadsfri.

 

Spara kundvagn