Vi söker en Kvalitetskoordinator

Som kvalitetskoordinator på Areff är du spindeln i nätet som jobbar med kvalitetshantering, intern processutveckling och interna administrativa projekt

Kvalitetshanteringen omfattar främst hantering av våra kvalitetsärende. Detta görs genom vårt kvalitetsforum, vilket leds av dig. Kvalitetsärenden drivs av en eller flera personer, där du är ett stöd i att ta fram och genomföra handlingsplanen för korrigerande och förebyggande åtgärder.

Areffs verksamhetsledningssystem är certifierat enligt FR2000 och för produktion av ID06-kort. Våra interna processer förändras ofta och ditt ansvar är att driva framtagning, samordning och implementering av våra arbetssätt och processer. Detta omfattar också att bistå med riskanalyser och uppföljningar enligt vår dokumenterade process samt att förbereda och ansvara för interna och externa revisioner.

Du blir också en del av Areffs operativa projektteam, vilket betyder medverkan i större interna projekt så som stora upphandlingar, kundenkäter, hantering av avtal och liknande tillfälliga projekt.

Ansökan

Vi jobbar med löpande urval vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Passar du in på ovanstående profil, tveka inte att ansöka redan idag!

Glöm inte att motivera så utförligt som möjligt varför just du är lämplig för denna tjänst.

Ansök via följande länk: Ansök – Kvalitetskoordinator på Areff

I denna rekrytering samarbetar Areff Systems AB med Unik Resurs. För frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Marie Johansson, 070 – 911 403, marie.johansson@unikresurs.se

Spara kundvagn