Kristofer Rietz

Välkommen Kristofer!Areff Systems Ronneby Kristofer Reitz

Areff har anställt en ny medarbetare i produktion som heter Kristofer Rietz. Kristofer är en tekniskt kunnig mångsysslare med stort datorintresse som även brinner för familjens skogsbruk.

 

Vem är Kristofer?
Jag bor i Karlshamn med min fru och två katter. På fritiden sysslar jag gärna med Paintball, skogsskötsel och lite 3D-printning. Med en 3D-printer kan man praktisk förverkliga sina egna idéer, vilket jag tycker är kul. Mina tidigare kollegor och samarbetspartners beskriver mig som en problemlösare, tekniskt kompetent och lugn, vilket jag hoppas kunna fortsätta vara på Areff.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?
Jag kände till Areff från tidigare jobb och har på det viset följt deras resa i nästan 10 år. När det blev en öppning på företaget såg jag det som en självklarhet att söka. Efter ett antal möten och intervjuer så fick jag jobbet.

Vad har du för förväntningar på Areff?
Jag tror och hoppas att jag på Areff kan vidga mina vyer, både som kollega och privat. Jag ser fram emot att få testa mina idéer och få jobba med den här typen av produkter.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Jag jobbar i produktionsteamet med personalisering, programmering och på sikt blir det förmodligen också en hel del utveckling av maskinparken och arbetsprocesser inom produktion.

 

 

 

Vi önskar Kristofer varmt välkommen till Areff och stort lycka till!

Spara kundvagn