Qendrim Luma -Ny på Areff Systems AB

Välkommen Qendrim!Qendrim Luma Areff Systems AB

Areff har anställt en ny medarbetare i produktion som heter Qendrim Luma. Qendrim är ambitiös och full av vilja att lära sig nya saker där arbete hos Areff med personifiering av olika produkter passar bra.

 

Vem är Qendrim?
Mitt namn är Qendrim och jag bor i Ronneby tillsammans men min familj som består av mina föräldrar, två bröder och en syster som inte bor hemma. Det är familjen jag engagerar min mesta tid åt, och jag har alltid haft ett stort intresse för IT. Jag har alltid velat lära mig mer om IT och om hur det kan förenkla våra liv.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?
När jag tog studenten var jag väldigt osäker på vad jag ville jobba med. Jag har oftast blivit beskriven som en öppensinnad och lättlärd person så när jag då hörde om Areff visste jag att jag ville lära mig mer om RFID, men även vara med om utvecklingen om RFID och Areff som ett företag. Jag sökte då en anställning i produktionsavdelningen och fick ett vikariat som sedan utvecklades till en full anställning.

Vad har du för förväntningar på Areff?
Jag hoppas att Areff kan utveckla mina kunskaper inom RFID, och då låta mig vara en del av denna utvecklingen.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Jag arbetar i produktionen med tre kollegor där vi programmerar och personaliserar nyckelbrickor, kort, läsare och annat.

Spara kundvagn