Skolan -en tryggare miljö för personal och elever med IDkort

Trygghet på arbetsplats och för elever.

Vi har nyligen levererat en helhetslösning för gymnasie och högskolemiljö, ett idkort-paket med utrustning så personal lätt själva kan hantera kortproduktionen för elever, anställda och besökare. Med plastkortprinter, kamerautrustning inklusive blixtar och stativ samt plastkort och lanyards, fotograferar och producerar personalen korten på ett par minuter.

Kortet bärs synligt under hela vistelsen i skolmiljön och ger tillträde till byggnader, datorsalar, skrivare och andra funktioner. Det innebär att vi stänger ute obehöriga och samtidigt öppnar för elever och medarbetare. På detta sättet minskar vi risken för att obehöriga tar sig in i skolan och vistas där utan tillåtelse, en önskad effekt är att upprepade stölder och förstörelse upphör, samt att man endast får behöriga gäster till skolmaten,säger Ronny Mattson Rektor vid Kunt Hahn i Ronneby.

 

Fler skolor inför id-kortsystem för att just skapa en tryggare miljö. Och eleverna tycker det är positivt och bär sina idkort synligt. fortsätter Ronny Mattsson

Vi på Areff har ett riktigt bra fotoidpaket som passar för gymnasieskola, högskola men även för större företagsbyggnader och kluster.

Vid intresse kontakta vår orderavdelning på Areff för information och beställning.

order@areff.se

Spara kundvagn