Teknikrundan

 

Antikrundan bli Teknikrundan på Areff

Avancerad teknik blir allt mer central i de produkter som vi möter i marknaden. Ett av våra sätt att sprida teknikintresse och kunskap inom
Areff är Teknikrundan.

Med start i januari i år så har vi på Areff interna teknikföreläsningar om allt som rör säkerhet, passerkontrollsystem, RFID, biometri,olika chip, frekvenser, läsavstånd samt nya spännande produkter och lösningar.

Alla på Areff är med, dels för att det är viktigt att förstå våra produkter och våra kunder, men också för att det gör jobbet så mycket roligare. Var och en har sitt expertområde som man brinner lite extra för, men för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt så måste vi förstå våra produkter och kontinuerligt utveckla oss inom de teknikområden där Areff verkar.

För att möta flödet av ny teknik och tekniska trender inom vår bransch så nördar hela Areff, minst två gånger i månaden, ner sig i tekniken med Teknikrundan, vilket har fått ett otroligt bra gensvar inom Areff.

Mellan våra Teknikrundor så nördar vissa av oss ner oss ytterligare, så om du har några tekniska frågor rörande våra produkter eller generellt rörande säkerhetsteknik, så hör gärna av dig till oss så ska vi försöka hjälpa dig.

 

Spara kundvagn