Till dig som är en kund hos oss på Areff

Under de senaste dagarna har vi på Areff Systems AB noga följt utvecklingen av spridningen av COVID-19. I samband med att regeringen rekommenderar att gymnasieskolor och uppåt ska ha självstudie medans man förbereder för en möjlig stängning av grundskolor i landet så vill vi på Areff skicka ut ett informationsblad om hur vi tar ställning och förebygger COVID-19 spridningen.

Arbetssätt

Risken för smittspridning inom Sverige är mycket hög enligt Folkhälsomyndigeten och vi har med anledning av detta vidtagit åtgärder i syfte att minimera risk för ytterligare spridning och samtidigt upprätthålla god service. Vi kommer under de närmaste månaderna minimera kundkontakten gällande fysiska möten samt mässor, vi lägger istället extra fokus på vårt vanliga upplägg av möten och kundkontakt via exempelvis Skype, mail och telefon.

Våra säljare kommer alltså inte åka ut på kundbesök eller boka in träffar med våra kunder den närmaste tiden utan kommer jobba ifrån sina kontor här på Areff. De kommer självfallet fortfarande sköta en kontakt via telefon och mail.

Då COVID-19 är klassad som en droppsmitta kan vi utan att vara orolig för smittning fortfarande ta emot varor och skicka ut våra produkter till våra kunder.. Leveranstider kan dock bli något längre än vårt vanliga mönster då leverans in till oss har påverkats lite med längre tider.

ID06

Vår skanningsstation där vi tar emot kunder som saknar svenskt BankID kommer fortfarande att hållas öppen för drop-in men vi kommer i övrigt vidta största försiktighet med sunt förnuft både externt och internt, och vi fortsätter att följa utvecklingen och myndigheternas rekommendationer. Under tiden arbetar vi på som vanligt.

Vår ID06support och försäljningsavdelning fungerar som vanligt och vi är tillgängliga enligt våra ordinarie öppettider. Ni får gärna kontakta oss om ni har funderingar eller några frågor i ärendet.

Sköt om er!

Mvh Vi på Areff

Spara kundvagn