Vi stärker upp Areff Systems AB med ett helt gäng nyanställda 2019

 

Areff Systems AB Personal

Nu är det dags igen för oss på Areff att växa med nya krafter. Vi stärker upp produktion, order, ekonomi samt ID06-teamet. Vi letar alltid efter personer med rätt attityd, inte alltid självklart rätt kompetens för det mesta lär vi ut på plats. För att vårt team ska växa behöver vi olika sorters personer från olika bakgrund och erfarenheter – det är så vi vill växa. Är du vår nästa kollega så rekommenderar vi att du gör en spontanansökan eller söker tjänsterna vi lägger ut.

 

Ekonomi Therese Lilja

Therese Lilja Ekonomi Areff Systems AB
Therese Lilja Ekonomi Areff Systems AB

Vem är Therese Lilja?
Jag bor i Ronneby med familj och barn. Jag har många års erfarenhet från flertalet Redovisningsbyråer som redovisningskonsult. På fritiden blir det fokus på familjens olika intressen såsom handboll och fotboll.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff Systems AB?
Jag såg en annons från Areff om att en ny ekonom söktes och jag tyckte det lät som ett passande och intressant jobb för mig. Det som lockade var utmaningen, så självklart sökte jag tjänsten omgående

Vad har du för förväntningar på Areff Systems AB?
Nya arbetsuppgifter och utmaningar, samt att få jobba med glada framåtsträvande arbetskamrater. Jag brinner för ekonomi och med den erfarenhet jag har från byråvärlden känns Areff helt rätt för mig.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Ekonomiuppgifter.

 

 

 

Produktion Tony Berg

Tony Berg Produktion Areff Systems AB
Tony Berg Produktion Areff Systems AB

Vem är Tony Berg?
Jag bor i Listerby och ska jobba med produktion inom Areff Systems AB. Jag har tidigare jobbat inom olika områden i den grafiska branschen i ett antal olika företag, mest inom produktion, som processoperatör/ tryckare mm, men även jobbat med exempelvis produktionsplanering, inköp, orderbekräftelse, fakturering och försäljning. Fritidsintressen är karate och sen tidig ungdom segling som senare blivit en del isjaktssegling, dvs. när is finnes.  I övrigt blir det en hel del renovering av vårt gamla hus från 1929.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff Systems AB
En god vän och f.d. kollega tipsade om att Areff  sökte produktionspersonal så jag gick in på nätet, läste om företaget Areff och kände att det skulle passa mig perfekt så jag sökte direkt.

Vad har du för förväntningar på Areff Systems AB?
Intressant bransch, som är ny för mig, och ser framför allt en spännande utveckling framför mig med ett företag som är på hugget med trevliga människor som alla drar åt samma håll.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Produktion. Mitt mål är att självgående kunna producera allt i alla maskiner från order till utleverans, “från ax till limpa” så att säga.

 

 

Produktion Linus Berg

Linus Berg Produktion Areff Systems AB
Linus Berg Produktion Areff Systems AB

Vem är Linus Berg?
Jag är bor på Trossö i Karlskrona. Jag har tidigare jobbat som maskinoperatör i Oslo på olika företag och senaste åren har jag jobbat på en grundskola. På fritiden är mina största intressen att producera housemusik, spela golf, e-sport och träffa vänner.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff Systems AB?
Efter tips av en bekant så kollade jag upp Areffs Systems  hemsida och kände snabbt att detta var ett intressant företag som jag måste söka till.

Vad har du för förväntningar på Areff Systems AB?
En härlig gemenskap och utveckla mig i verksamheten.

Vad är dina första intryck?
Trevliga kollegor som trivs på jobbet.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Produktion, programmera kort, nyckelbrickor och taggar. Uv-printa och gravera samma produkter för att personalisera dem.

 

 

ID06 Team Veronica Ahlqvist

Veronica Areff Systems AB ID06
Veronica Ahlkvist ID06 Areff Systems AB

Vem är Veronica Ahlqvist?
Jag bor och lever i Ronneby, jag är en kreativ person. På min fritid så vill jag umgås med min familj, min man och son på snart två år. Tycker om att vara ute i trädgården med allt vad det innebär, annars så virkar eller stickar jag på något av mina projekt. Får jag tid över så kan ni hitta mig på gymmet.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff Systems AB?
Jag har jobbat inom butik i flera år och serviceyrke är något som alltid legat nära till hands, jag gillar att jobba med kundrelationer och var sugen på att prova något nytt. När jag såg jobbannonsen så blev jag nyfiken på jobbet och sökte, efter flera intervjuer så blev jag erbjuden jobbet. Jag tackade ja då jag kände att Areff är en arbetsplats där jag kan utvecklas och trivas.

Vad har du för förväntningar på Areff Systems AB?
Jag har höga förväntningar på Areff och alla nya utmaningar inom ID06 både för mig och mina kollegor. Att få utvecklas med Areff helt enkelt.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
ID06 Support. Jag svarar i telefon och på mail. Ser till att våra kunder som beställer våra ID06kort får så bra och snabb service som möjligt.

 

 

Order Wilhelm Jönsson

Wilhelm Jönsson Order Areff Systems AB
Wilhelm Jönsson Order Areff Systems AB

Vem är Wilhelm Jönsson?
Jag är en glad och utåtriktad kille som gillar att vara aktiv, min fritid spenderas på havet antingen på vattenskotern eller segelbåten alternativt på fotbollsplanen.

Hur gick det till när du fick jobbet på Areff?
Jag spontanansökte när jag vid ett tillfälle träffade Bernt och några veckorna senare ringde Bernt upp mig angående tjänsten som var ledig. Jag sökte tjänsten omedelbart och fick den.

Vad har du för förväntningar på Areff?
Jag har höga förväntningar av Areff . Nya arbetskollegor som vill dra åt samma håll samt en ny utmanande tjänst.

Vilka är dina arbetsuppgifter?
Ordermottagning/ innesälj

Spara kundvagn