WSP Registrerar Sig För ID06 2.0

WSP ID06 team
Claes Rydin ID06 AB (utvecklingschef), Pia Åberg WSP Sverige AB (Ekonomiadministratör), Mattias Gustafsson (Avdelningschef) WSP Sverige AB, Besart Luma Areff och Marcus Örnstedt (IT Chef) ID06 AB på plats för att aktivera WSP Sverige AB för nya ID06.

WSP, ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag som erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & infrastruktur, har registrerat WSP Sverige AB för den nya ID06.

Pia Åberg, Ekonomiadminstratör WSP Sverige AB och Mattias Gustafsson, Avdelningschef WSP Sverige AB, registrerade bolaget via ID06 plattformen och verifierade sina identiteter med en speciell ID-scanner.

Claes Rydin, Utvecklingschef på ID06 AB assisterade och kunde konstatera att WSP Sverige AB är det första företaget som har registrerat med denna ID-scanner för nya ID06.

–Det känns väldigt bra att nya ID06 nu är på gång med nya kort som har en högre säkerhetsnivå som säkerställer identiteten på individen och kopplingen mellan arbetsgivare och arbetstagare, säger Besart Luma, ID06 ansvarig på Areff.

– Det känns extra roligt att WSP vill gå i främsta ledet för den nya tekniken, fortsätter Besart Luma.

Inom en snar framtid kommer vi att börja registrera alla våra kunder för nya ID06. Mer information kommer inom kort.

Kontaktuppgifter Areff Systems AB:
Besart Luma tel +46 455 61 60 06
mail: id06@areff.se,
web: www.areff.se/id06-kort/

Spara kundvagn